skindjakke-sort@2xskindjakke@2x– In love with my new leather jacket from Inwear

Jeg er utrolig glad for læderjakker og har netop tilføjet denne til samlingen. Jeg havde længe været på udkig efter en læderjakke med guld hardware, der kunne matche mine guldsmykker. Jeg glæder mig til at gå foråret i møde i den. – Måske kombineret med en chunky strik de første par måneder. :) Den er fra Inwear og kan findes lige HER. God weekend, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m a huge fan of leather jackets and I’ve just added this one to my collection. I had long been looking for a leather jacket with gold hardware to match my gold jewelry. Now I’m just looking forward to be able to wear it, when it gets a little warmer. – Maybe layered up with a chunky knit. It’s from Inwear and can be found right HERE. Have a great weekend, girls!

modeblog1