copenhagen-streetstyle@2xchanel-boy@2xfrakke-overgangsjakke@2xAdlinks: coat/Zara (similar HERE), lace shirt/Heartmade (similar HERE), jeans/Asos HERE, boots/Asos (similar HERE), scarf/Faliero Sarti, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), bag/Chanel

På trods af det regnfulde vejr i dag, havde jeg iført mig et par store solbriller. Jeg har fået en eller anden allergisk reaktion på øjenlågene, så det ligner, jeg har grædt i 14 dage. Det er dog allerede blevet bedre her til aften. :) Så jeg følte mig lidt som en rockstjerne, da jeg gik ned ad gaderne i København med store solbriller på denne grå tirsdag, haha… God aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Despite the rainy weather today I had put on my sunglasses. I’ve got some allergic reaction on my eyelids, so it looks like I have been crying for 14 days. However, it has already gotten better by now. :) So I felt a bit like a rock star walking down the streets of Copenhagen in my big sunnies on this grey Tuesday, haha… Have a great evening, girls!

modeblog1