nail-art,-negle-inspiration,-neglelak,-essie@2x– My latest nail design: triple stripe nail detail –

Så er det blevet tid til en torsdags negleguide. Jeg kan godt lide, at tilføje en detalje på kun den ene negl, så denne torsdag blev det til en omgang striber med forskellige lakker og negletape. Man kan bruge negletape på virkelig mange måder og lave mange sjove mønstre og detaljer – se et andet design HER.

Jeg håber I kan lade jer inspirere af guiden. I kan i øvrigt købe negletapen på Ebay til ingen penge. Husk også at kigge forbi Youblush og Emily Salomon som også netop har lagt lækker negleinspiration på deres blogs. ♥
line@2x
It’s Thursday and time to share a new nail tutorial with you guys. I like to add a detail on only one nail, so this time I added some stripes with different nail polishes and nail tape. It’s fun to make patterns and details with nail tape and only your imagination sets the limit.

You can buy the nail tape very cheap from Ebay. I hope you liked my little Thursday guide. :) See my previous design with nail tape HERE and don’t forget to stop by Youblush and Emily Salomon for more nail inspiration. ♥

modeblog1