læderjakke@2xAdlinks: leather jaket/Whistles (similar HERE), T-shirt/H&M (similar HERE), jeans/Zara (similar HERE), boots/Toga Pulla HERE, bag/Céline

Godmorgen piger! Her er et billede af gårsdagens outfit iført skinny jeans, læderjakke og en simpel T-shirt. Når jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på om morgenen, er det altid sådan noget jeg ender i. :) Om lidt kommer min mor forbi og så skal vi et smut ud på Bispebjerg Kirkegård og kigge på de fine kirsebærtræer, inden de blomstrer af igen. Håber I alle får en helt fantastisk dag. Ses senere!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! Here is a pic of yesterday’s outfit wearing my skinny jeans, a leather jacket and a simple tee. When I don’t know what to put on in the morning, I always end up in an outfit like this. Simple and comfy. :) In a minute my mom is stopping by. We are going to visit a very beautiful cemetery filled with cherry blossoms. Can’t wait to see it! Hope you’ll have a great day! Talk to you later!

modeblog1