livingroom@2xsofa@2xikea-karlstad@2xSofa/Ikea HERE, lamp/Jielde at Modern Lamps HERE, rug/Ellos HERE adlink

Yaaay! Vi har endelig fået købt os en sofa! Det endte med en “Karlstad” sofa fra Ikea – meget simpel og stilren. Vi har dog købt et andet betræk, som vi venter på kommer med posten. De hvide puder skal også have nogle betræk og så skal vi have lidt billeder op på væggen, men det begynder da at ligne noget, synes I ikke? ;) Det er virkelig rart, at have fået en stue igen!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Yaay! We have finally got a couch! We bought a “Karlstad” sofa from Ikea – very simple and stylish. We have bought another cover for it which we are waiting for to arrive. We also have to buy some covers for the cushions and some posters for the wall… But it’s starting to look like a home now. Don’t you think so? ;) Such a nice feeling.

modeblog1