sminkebord@2xsminkebord-@2x– My old vanity table has finally got a spot in our new apartment –

Mit gamle sminkebord har endelig fået en plads i vores hjem efter at have stået opbevaret på et loftrum i 4 år. Da Christoffer flyttede ind i min gamle lejlighed, var vi nødt til at flytte det på loftet, for at få mere plads, men nu har vi (læs: jeg) endelig fundet en plads til det i vores nye lejlighed. :) Jeg fik det i konfirmationsgave af mine forældre, så det har en ret særlig betydning for mig. Min mor købte det i en antikbutik, og antikvaren fortalte dengang, at det før havde tilhørt en gammel skuespillerinde, som havde haft det med rundt i verden og hun havde også i sin tid fået det i konfirmationsgave. Det har også en helt speciel duft af gammel dameparfume og tobak, som kommer frem, når man åbner lågerne. Elsker at det har en historie som også mit gamle spejl fra min mormor.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

My beloved vanity table has finally got a place in our new apartment. It has been stored at the ceiling for four years, so I’m glad I finally got room for it. I got it from my parents for my confirmation, so it has a very special meaning for me. :) 

modeblog1