konsolbord-consol-table@2xkonsolbord@2xrund-vase@2z

Vi er i øjeblikket ved at male spisestuen, som er sidste rum der mangler at blive renoveret. Eller det er faktisk ikke helt sandt – vi mangler også at sætte køkkenet i stand, men det er et helt kapitel for sig. Spisestuen skal både fungere som opholdsrum, når vi har gæster og som kontor i hverdagen, da jeg for det meste arbejder hjemmefra. Så det bliver lidt af et multirum, hvor der både skal være ryddeligt og pænt og desuden plads til mapper, notesblokke osv. Og så må det gerne være lidt pænt at kigge på. Selvfølgelig. ;)

Vi har længe været på udkig efter et spisebord uden held – det er sørme ikke helt nemt at finde. Det er farligt at gå på jagt efter et specifikt møbel, for man finder aldrig det man leder efter. Til gengæld falder man undervejs for 10.000 andre ting, som man ikke kan leve uden. Seneste tilføjelse er dette smukke konsolbord (indsæt selv emoji med hjerter i øjnene). Jeg er helt forelsket i det!

Jeg så det for et par uger tilbage hos Louise Eeg på Nordre Frihavnsgade og har ikke kunne få det ud af hovedet siden da. Det er i det hele taget en yderst farlig butik at sætte sine ben i, da det er svært at gå tomhændet derfra. Stilen i butikken er et miks af nyt og gammelt, råt og feminint – klart et besøg værd, hvis I kommer forbi Østerbro. Bordet fandtes i øvrigt også i mange andre højder og faconer (se flere på deres FB side) – blandt andet en rund udgave som ville være perfekt som sofabord.

Christoffer syntes, at konsolbordet var et meget “voksent” køb, da det i realiteten ikke har nogen funktion andet end at pynte, men jeg fik ham alligevel overtalt… ;) Haha! Glæder mig til at sætte det ind i spisestuen, når den bliver færdig. Hvad synes I om det? :)

line@2x

We have for a long time been looking for a dining table. It’s dangerous to look for a specific piece of furniture because you never find what you’re looking for. Instead you end up buying 10.000 other things that you didn’t know you needed. Our latest addition is this beautiful console table. I am totally in love with it!

I stumbled upon it a few weeks back at Louise Eeg in Copenhagen and I just couldn’t get it out of my head, so I had to buy it. The table was also in many other heights and shapes – including a round version which would be perfect as a coffee table. What do you think of it? :)

modeblog1