notabene@2xloafers-notabene@2x

– Love my new loafers –

Jeg har netop ryddet ud og ryddet op i mine gamle sko og er kommet frem til, at jeg virkelig mangler nogle flade af slagsen, som jeg kan holde ud af gå rundt i en hel dag. Og det kan altså være svært at finde, når man både er platfodet og har knyster, skulle jeg hilse og sige. Da jeg var inde i byen i dag, slog jeg et smut forbi Notabene og se lige nogle fine loafers der kom med mig hjem. :) De er både flade, bløde og behagelige – lige hvad jeg manglede. De føles næsten som sutsko. ;) Så hermed er tippet givet videre, hvis I også går og leder efter et par lækre hverdagssko. Ses i morgen allesammen. <3 Nat nat…
line@2x
I have just cleaned up in my old shoes and I have come to the conclusion that I really need some more flats and comfortable shoes in my closet. And it is quite of a challenge to find when you are flat footed and have bunions. I passed by Notabene in Copenhagen today and found these cool loafers. They’re both flat, soft and comfy, so they cam home with me. They almost feel like slippers. ;) See you tomorrow everybody. <3 Night night …

modeblog1