instagram-passionsforfashion@2x

– Follow me on Instagram HERE –

Her er lidt billeder fra de seneste par uger på Instagram, hvor jeg blandt andet har vist en masse teasere omkring Âme Copenhagen, et par billeder fra lejligheden, jeg har udloddet en lækker bikini fra Hanen Bloch og generelt bare vist hyggelige øjeblikke fra min hverdag. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse. God dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are some pics from the past few weeks on Instagram. Among other things, I’ve shown a lot of sneak peeks about Âme Copenhagen, a few pictures from our new apartment, I’ve held a competition with a delicious bikini from Hanne Bloch and generally just shared some moments from my everyday life. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE. Have a lovely day, girls!

modeblog1