pakkeliste-sommerferie@2x
Jeg er stor fan af lister, da det gør det så meget nemmere at holde styr på, hvad jeg skal nå i løbet af dagen. Uden listerne ville sikkert jeg glemme en hel masse og det giver også en form for tilfredsstillelse, når man kan krydse punkterne på listerne af.

Jeg laver også lister, når jeg skal ud og rejse. – For er der noget mere irriterende end at stå på Mallorca og have glemt bikinien? Da jeg rejser en hel del har jeg efterhånden fået opbygget en temmelig omfattende pakkeliste, som jeg går ud fra, hver gang jeg skal afsted.

Jeg tænkte, at I måske også kunne få glæde af den, da flere af jer sikkert drager mod varmere himmelstrøg inden længe. Derfor har jeg lavet den i en lidt finere version, som I frit kan downloade HER og printe ud i A4 format. Håber I kan bruge den. :) Kom endelig med tilføjelser, hvis I har andre input til pakkelisten.
line@2x

I’m a big fan of lists, as it makes it so much easier to keep track of what I need to get done during the day. Without the lists, I would probably forget a lot of things. I also have lists I follow when I’m going on vacation. Since I travel a lot, I have gradually built up a pretty comprehensive package list.

Since lots of you are going on holiday soon, I thought you might could find my list useful. :) So I made an updated version which you can download for free right HERE and print out. Hope you like it. If you have any additions to the packing check list, don’t hesitate to drop a comment. ;)