pixieblogsvarm-kakaobloggerelaks-og-avocado

Åh, hvor jeg elsker søndage. Især når jeg får lov at tilbringe den med disse dejlige damer. Eller rettere, Koneklubben, som Cathrine så yndigt har navngivet os, haha! Både Acie, Cathrine og jeg (surprise) er nemlig blevet gift i år og næste år er det Emilys tur – deraf navnet. Vi mødtes på Pixie på Østerbro til frokost og varm kakao, aah! Den bedste varme kakao i København, hvis I spørger mig. Den er toppet med skumfiduser og chokoladeknapper – så kan man ikke bede om mere, vel? Jeg bestilte også en rugbrødsmad med flødeost, laks og avocado, som også varmt kan anbefales. Vi mødtes bare et par timer, men nåede alligevel at få talt om alt og ingenting. Vi får vendt mange ting i Koneklubben, kan jeg godt love jer for. ; ) Jeg elsker den slags aftaler, da man næsten altid kan få presset dem ind i kalenderen og selvom man kun ses nogle timer, er det stadig bedre, end at der går flere uger mellem man mødes. ♥

linje-prikket@2x.jpg

Oh, how I love Sundays. Especially when I get to spend it with these lovely ladies. The Wife Club which Cathrine has named us, haha! Both Acie, Cathrine and I (surprise) got married this year and next year it’s Emily’s turn. We met at Pixie for lunch and hot chocolate, aah! The best hot chocolate in Copenhagen, if you ask me. It is topped with marshmallows and chocolate buttons – so delicious. I also ordered an open sandwich with cream cheese, salmon and avocado which is also highly recommendable. We hang out for just a few hours, but still managed to talk about everything and nothing. I love these kinds of appointments, as you are always able to fit them into your calendar. Although you only meet up for a few hours, it’s still better than not seeing each other for weeks. ♥