free-fonts-@2x

1. Halo Handletter HERE, 2. Made with B HERE, 3. Nova Hearts HERE, 4. Libel Suit HERE, 5. Treehouse Demo HERE, 6. Brannholl HERE, 7. Suilly la Tour HERE, 8. Café & Brewery HERE, 9. Always in my Heart HERE

Jeg har her lavet en collage med nogle af mine favorit skrifttyper i øjeblikket. De kan jo bruges til hvad man end har lyst til – f.eks. fødselsdagskort, invitationer, plakater og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Og det bedste ved det hele er, at de alle kan downloades helt gratis. Håber I kan bruge dem. ;) Find flere fine gratis skrifttyper HER.

………………………………………………………………………………………………………………..

I have here gathered a small overview of some of my favorite fonts at the moment. They can be used for many great things, e.g. birthday cards, invitations, posters and much more. Only your imagination sets the limit. And the best thing is, that they are all for free. I hope you can use them. ;) Find more cute free fonts HERE.

modeblog1