day birger et mikkelsen@2xchange lingerie@2xgiveaway@2xapair@2x
Nu kan jeg endelig løfte sløret for den omtalte konkurrence! Jeg fik som sagt muligheden for at sammensætte det perfekte “travel outfit” fra Købehavn Lufthavns lækre butikker. Når jeg skal ud og rejse, tænker jeg altid på, at vælge tøj som jeg kan holde ud at have på, men som samtidig er lidt pænt at se på. Det er jo lidt en festdag, når man skal ud og rejse. :)

Jeg valgte derfor en mega lækker strik fra By Malene Birger, som både er behagelig og lun til flyveturen. Desuden udså jeg mig et par cool læderbukser fra Day Birger et Mikkelsen. Jeg elsker de rå detaljer og den let baggy pasform, som gør dem super komfortable at have på. Nu tænker I nok: “Rejser du i stiletter?“. ;) Og nej, det gør jeg normalt ikke, men ofte har jeg dem med i tasken, hvis jeg rejser i forbindelse med bloggen og skal til et møde eller et event, når jeg lander. Stiletterne er fra Apair og sindssygt fede! ;) Jeg er helt vild med dem. Og så er de tilmed ret behagelige at have på. Rejsekufferten som også er fra Day Birger et Mikkelsen faldt jeg for med det samme. – Er der noget der for alvor kan peppe et rejse outfit op, så er det en lækker kuffert! Og så har den tilmed en størrelse, så man kan have den med som håndbagage. Jeg er helt vild med det flettere læder, de lækre gulddetaljer og så er det altså MEGA smart, at der er fire hjul under, så den også kan rulle “stående”. Alt i alt et super komfortabelt og samtidig temmelig fashionabelt “travel outfit”. ;) Outfittet har en samlet værdi af 10.550 kr. og én er jer søde læsere bliver den heldige vinder. Læs reglerne for deltagelse nedenfor:

Hvad I kan vinde:
1 rejsekuffert fra Day Birger et Mikkelsen.
1 par skindbukser fra Day Birger et Mikkelsen i str. 38.
1 striktrøje fra By Malene Birger str. small.
1 t-shirt fra Noa Noa str. small.
1 sæt undertøj fra Change. Bh str. small og trusser str. 38.
1 par stiletter fra Apair i str. 37.

Hvordan I deltager:
1. Gå ind på Instagram HER (@passionsforfashion) og find billedet af sættet jeg udlodder.
2. Repost billedet på din Instagramprofil (husk at jeg kun kan se jeres billeder, hvis jeres Instagramprofil ikke er privat).
3. Tag #CPHtravelstyle og @passionsforfashion for at deltage.

Jeg finder en vinder på onsdag. Pøj pøj! ;)

Sponsored by CPH Airport