vindue-væg@2x
Juhuu! Nu varer det ikke længe, før vores vinduesvæg er på plads mellem walk-in-closet og soveværelse. Christoffer og hans ven Michael har brugt hele søndagen på at sætte det op. Man kan efterhånden fornemme, hvordan det kommer til at se ud! Jeg kan slet ikke vente, haha… Når jeg får en idé, skulle den helst være udført i går.

Heldigvis er både Christoffer og Michael nogle dygtige handymænd, så det gik stærkt med at få væggen sat op i dag. Planen er at det skal se SÅDAN ud og nu er der ikke langt igen. Glæder mig til at vise jer det færdige resultat. Stay tuned!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Wehuu! The window wall between our walk-in-closet and our bedroom is soon finished! Christoffer and his friend Michael spent the whole Sunday putting it up. We want it to look like THIS and we’re almost there. It already looks great. I can’t wait to show you the final result. Stay tuned!