plakat-kokkenkitchen-poster

Da Christoffer og jeg flyttede ind i vores lejlighed for lidt over to år siden, satte vi denne flisevæg op i køkkenet. Vi er super glade for resultatet, men vi er blevet enige om, at der mangler noget hygge i det hjørne. Kombinationen af de hvide fliser og det grå gulv bliver ligesom lidt sterilt og bart at se på. Vi har overvejet, om vi skal hænge nogle billeder op eller male væggen? Da vi satte fliserne op, havde vi ikke tænkt over, at der også skulle kunne hænge billeder/plakater ovenover, så den går derfor en smule højt op på væggen, hvilket selvsagt begrænser, hvilke formater vi kan hænge op. Det er her, I kommer ind i billedet, for I plejer at være knivskarpe til at rådgive omkring boligindretning. ;) Hvad søren skal vi hænge op? Og har I andre idéer til, hvordan vi kunne gøre vores lille spisehjørne lidt mere hyggeligt?

blog

When Christoffer and I moved into our apartment two years ago, we put up a tiled wall in the kitchen. We are super happy with the result, but we think there is something missing in that little corner. The combination of the white tiles and the grey floor looks a bit too sterile and minimalistic. We have considered whether we should hang up some pictures or paint the wall? The tiles covers a quite large part of the wall from the floor to the ceiling which limits what kind of picture formats we can put up. I really need your advice. What would you do? And do you have other ideas on how we could make our small dining area a bit more cozy?