carry-on-packing-checklistJeg rejser ofte kun med håndbagage, når Christoffer og jeg skal på en forlænget weekend. Det er klart det nemmeste, da man slipper for at vente på bagage. Man skal dog lige tænke sig om, da man ikke bare kan vælte hele garderoben ned i kufferten. Jeg har derfor lavet denne pakkeliste, som jeg mere eller mindre, plejer at gå efter afhængig af anledning og årstid. I var ret begejstrede for min sommerferie pakkeliste (se og download den HER), så jeg tænkte, at denne nok også ville falde i god jord. I kan downloade den gratis i A4 format HER.

I tænker sikkert, hvordan søren jeg kan få alt det ned i en håndbagagekuffert. Det er egentlig ikke så svært. Alle mine toiletsager er i ministørrelse og nogle af dem har jeg med som små prøver – I ved dem der følger med, når man får en gave fra Matas eller nogle gange sidder i magasinerne. Det er super smart, for de fylder virkelig ingenting. Desuden skal I tænke på, at man oftest rejser to mennesker sammen, så man kan dele shampoo, bodywash, tandpasta osv. over i to tasker. Hårtørrer har jeg kun med (også i rejsestørrelse), hvis det ikke er på hotellet. Noget af tøjet + sko har man desuden på under rejsen, så det fylder ikke i kufferten. Er der noget I ville undlade/tilføje, så fyr endelig løs. ;)

linje-prikket@2x
I often travel with a carry-on suitcase as my only luggage, when Christoffer and I are going on a city-break. It is definitely the easiest when you do not have to wait for your luggage. However, you really have to consider your choice of clothes, as you can not just topple your entire wardrobe into the suitcase. Therefore, I have made this packing checklist, which I more or less try to follow depending on the occasion and season. You were pretty excited about my Summer vacation packing list (see and download it HERE), so I thought, that you might would like this one as well. You can download it for free in A4 format HERE. Is there anything you would add/omit? Shoot. ;)

modeblog