tromborg-mineral-pudder
FOUR OF MY CURRENT MAKE-UP FAVORITES

Når jeg går ud, kan jeg godt lide at gøre lidt mere ud min make-up i form af eyeliner, øjenskygge og måske lidt læbestift, men til dagligt foretrækker jeg oftest et naturligt look. Less is more, som man siger. ;) Jeg har flere forskellige favoritter, men disse fire produkter, er nogle der igen og igen sniger sig ned i min make-up pung.

Smashbox “Photo finish color correcting”
Indtil for nylig forstod jeg egentlig ikke, hvad en primer gjorde godt for, men efter jeg var til et make-up kursus for et par måneder siden, fik jeg øjne for sagen. En primer udglatter og udjævner huden, så den føles næsten silkeagtig og det er derved meget nemmere at lægge make-up ovenpå. Det lægger sig mere ensartet og primeren får det til at holde hele dagen. F.eks. lægger øjenskyggen sig ikke i streger over øjenlåget. Jeg er selv stor fan af denne fra Smahbox der har en svag lyserød farve, der også udjævner farveforskelle i huden en smule.

Tromborg “Mineral foundation”
Jeg fik den i gave af min dejlige søster sidste jul og jeg har brugt den lige siden. Den lægger sig let på huden, uden at virke “pudret” og får huden til at fremstå ensartet og pæn. Jeg har den i farven “Vanilla”, da jeg har en meget lys hudtone. Den kan varmt anbefales – til alle aldre og alle hudtyper.

Smashbox “L.A. Lights”
Jeg er også ret begejstret for denne “lip & cheek color” fra Smashbox. Som navnet antyder, kan den både bruges på kinder og læber. Den har en smule shine i sig og er nem at blende ud, da den har en lille svamp i bunden, som man kan bruge til at udjævne med. Jeg har den i nuancen “Silver lake sunset” – en virkelig fin farve, som liger giver et frisk pust til den efterårsblege hud.

Lóreal “Brow artist plumper”
Jeg er ikke så stor fan af, at tegne brynene for meget op, som der ellers er tendens til i øjeblikket. Jeg foretrækker lidt men godt og er derfor blevet ret glad for denne øjenbrynsmascara fra L’oreal. Den fungerer som en mascara, man bruger den blot på øjenbrynene. Den giver lidt farve samtidig med at den fikserer brynene, så de bliver siddende, hvor de skal hele dagen. ;)

linje-prikket@2x

When I go out, I like to do a little more with my make-up in the form of an eyeliner, some eye shadow and maybe a little lipstick, but in my everyday life, I mostly prefer a very natural look. Less is more, as they say. ;) I have several favorites, but these four products keep sneaking into my make-up purse.

Smashbox “Photo Finish color correcting”
Until recently, I didn’t really understand the fuss about primers, but after I went to a make-up course a couple of months ago, I certainly see why it’s popular. A primer smoothens out the skin, so it’s so much easier to put make-up on top afterwards. The make-up lasts much longer, if you apply a primer as the first thing. I really like this one from Smahbox which have a slight pink color that also reconciles the color differences in the skin a bit.

Tromborg “Mineral foundation”
I got it as a gift from my lovely sister last Christmas and I’ve used it ever since. It’s very light and leaves your skin very even and neat. I have it in the color “Vanilla”, since I have a very pale skin tone. It is highly recommended – for all ages and skin types.

Smashbox “L.A. Lights “
I am also quite fond of this “lip & cheek color” from Smashbox. As the name suggests, it can be used both on the cheeks and lips. It has a little shine and is easy to blend out. I have it in the shade “Silver lake sunset” – a really nice color that gives a fresh looking touch to the pale Autumn skin.

L’oreal “Brow artist plumper”
I’m not a fan of that very marked eyebrow trend, which we see a lot at the moment. Personally, I think it can easily become too much. I prefer just to use this “brow artist plumper” from L’Oreal. It looks like a mascara and is used the same way – just on your eyebrows. It gives a little color and it also fixes the eyebrows, so they stay in place throughout the day. ;)

smashbox-primerbrow-mascara
modeblog