morgenmad-i-sengenvaflermorgenbakkeparfume-elizabeth-arden

Elizabeth Arden har netop lanceret en ny duft, White Tea, som lige er landet i butikkerne. Den er skabt ud fra en tanke om selvforkælelse og ”mig-tid” og i den sammenhæng har de spurgt mig, om jeg ikke vil fortælle lidt om, hvad det netop betyder for mig.

Jeg ved ikke noget bedre end morgenmad på sengen. Allerbedst at få den serveret, når man mindst venter det, men der er nu også noget hyggeligt ved, at forkæle sig selv med en morgenbakke på en helt almindelig torsdag morgen. Jeg er faktisk ret god til at nyde mit eget selskab, hvis jeg ellers må være så fri. :) I modsætning til mange andre der får energi ved at være sammen med en masse mennesker hele tiden, får jeg det ved at være alene. Jeg elsker at være sammen med dem jeg holder af, men nogen gange har jeg brug for fuldstændig ro for at kunne lade op, rense hovedet og tænke kreativt.

Som nogle af jer ved, har jeg en kontorplads inde i byen, men jeg kan godt lide at veksle det med at arbejde hjemme nogle dage. Jeg savner egentlig heller ikke selskab på de dage, hvor jeg sidder alene fra 9-17. På den måde får jeg ro til at dykke ned i tingene og være mig selv og for at være helt ærlig er der dage, hvor jeg aldrig kommer ud af hyggetøjet. Det må da være selvforkælelse på højt plan, haha…

To af jer har nu mulighed for at vinde et sæt White Tea bestående af en parfume, en shower gel og en body cream. Konkurrencen foregår på Instagram HER, hvor I blot skal smide en kommentar til billedet med White Tea produkterne og kort fortælle, hvad I gør for at forkæle jer selv. Den dufter virkelig skønt på en frisk og ren måde. Jeg er temmelig kræsen, når det kommer til dufte, men denne har virkelig gjort indtryk. Den er meget mild og feminin og får mig til at tænke på lune sommeraftener, friske blomster og nyvasket sengetøj. Jeg vil vove at påstå, at det er en duft, som de fleste vil synes om, så skynd jer ind og deltag i konkurrencen, hvis I vil have fingrene i et sæt. ;)

indlægget er udgivet i samarbejde med Elizabeth Arden