gade-paris@2xlove-bridge-paris-@2x2la-pain-quotidien-paris-@2x1eiffeltårnet-@2x1le-pain-quotidien@2x1falaffel-marais@2x1paris-bridge@2xjardin-du-luxembourg-paris
Det er lidt svært at finde på et passende indlæg efter at have omtalt terrorangrebet. Det virker så ligegyldigt at vise jer mine high-street favoritter, seneste køb eller lignende. I stedet har jeg samlet nogle af mine smukkeste og hyggeligste minder fra Paris. Paris er en af vores yndlingsbyer og vi er nærmest lige vendt hjem derfra. Det er jo mindst lige så forfærdeligt, når det rammer i Syrien, Baghdad eller Beirut – det kommer bare ekstra tæt på, når det er en lokation, men kan relatere til. Vi må huske, ikke at lade vores liv påvirke i en sådan grad, at vi ikke tør gå udenfor en dør. Sov godt allesammen. 

linje-prikket@2x
It’s a little hard to find a suitable post after having discussed the terrorist attack earlier this evening. It seems totally unimportant to show you my high-street favorites, recent purchases or something like that. Instead, I want to share some of my most beautiful and cosiest memories from Paris. Paris is one of our favorite cities and we have just been there. It is definitely just as terrible when an attack like this hits in a country like Syria, Baghdad or Beirut – it just feels very terrifying when it occur so close to you. We have to remember not to let our lives influence to such an extent that we do not dare to go outside. Sleep tight, everyone.
modeblog