ikea-malm-sengerammeHOW TO OPTIMIZE YOUR SPACE

Hvis Christoffer og jeg meldte os til “Gift ved første blik”, ville vi aldrig blive matchet. Han er et ordensmenneske uden lige, sætter alting i systemer og er kæmpe fan af Excel ark. Jeg er hans komplette modsætning. Ihvertfald på privatfronten. Der kommer mere og mere tøj, sko, tasker, dimser og dutter ind i hytten og knap så meget ud.

linje-prikket@2x
If Christoffer and I signed up for “Married at first sight”, we would never be matched. He is very tidy, puts everything in systems and is a huge fan of Excel sheets. I am the complete opposite. I keep buying new clothes, shoes, bags and gadgets for our home, so the space keeps getting more and more filled up.

ikea-sengerammesengeramme

Som mange af jer ved, boede vi i 6 år i en lille toværelses lejlighed og på et tidspunkt fik Hr. ordensmenneske altså nok af mit rod og begyndte derfor at indføre systemer overalt. Bevares. Jeg er et rodehoved. Han blev temmelig god til at finde alternative opbevaringsmuligheder og sengerammen ovenfor blev en af løsningerne.

linje-prikket@2xAs many of you know, we lived in a small two bedroom apartment for 6 years and at one point was Mr. tidy got enough of my mess and began to introduce systems everywhere. He was pretty good at finding alternative storage options and the bed frame above was one of the solutions.

sengeramme-fra-ikeaikea-malm

Den er ikke blot pæn af kigge på, men kan også rumme alverdens genstande, som man ikke ellers ved, hvor man skal gøre af. Den giver SÅ meget ekstra plads. Vi har to skuffer hver. Min side er fyldt med sko og tasker og hans med sportstøj og elektronik. Hvis I skulle være interesserede, er den fra Ikea og hedder ”Malm”. Hvis I undrer jer over, hvorfor vores ikke ligner den på hjemmesiden, er det fordi, vi har undladt at sætte sengegavlen på. :) Blot et lille tip til de af jer, der godt kunne bruge lidt ekstra opmagasinering.

linje-prikket@2xIt is not only pretty to look at, but it can also accommodate all kinds of items. It provides SO much extra space. We have two trays each. My side is filled with shoes and bags and Christoffer’s side with sportswear and electronics. It’s from Ikea and is called “Malm”. Just a little tip for those of you who could use some extra storage.