christmas-gifts-for-him

1. watch/Instrmnt HERE, 2. huge ice cube maker/Ebay HERE, 3. streaming device/Chromecast HERE, 4. book/Gastromand HERE,  5. handsker/Norse Projects HERE, 6. rain coat/Rains HERE, 7. shaving kit/Iris Hantverk HERE, 8. sous vide/Sensaire HERE, 9. sweater/Norse Projects HERE, 10. shaving soap/Iris Hantverk HERE, 11. cap/Norse Projects HERE, 12. kitchen knife/Tojiro HERE, 13. goggles/Vonzipper HERE, 14. book/Handbuil bycycles HERE, 15. grooming kit/Aesop HERE, 16. butterfly/H&M HERE, 17. bag/Tiger of Sweden HERE, 18. boots/Pointer HERE, 19. speaker/Libratone HERE, 20. shirt/NN07 HERE, 21. coffee grinder/Delonghi HERE, 22. sunglasses/Han Kjøbenhavn HERE, 23. belt/Royal Republic HERE, 24. mortar/Nicholas Vahé HERE, 25. slippers/H&M HERE

Flere af jer har efterspurgt idéer til kæresten. Hvad I ønsker, skal I få. :) Jeg har allieret mig med Christoffer og fundet 25 fine gaveidéer i alle priskategorier. Håber I kan bruge collagen til inspiration. Hvis I har andre gode forslag, er I mere end velkomne til at dele dem i kommentarfeltet. Find flere gaveidéer til ham HER.

linje-prikket@2x
Several of you have asked for Christmas gift ideas for him. So here you go. ;) Together with Christoffer I have found 25 lovely presents in all price categories. I hope you can use the collage for inspiration. If you have some other great ideas on what to buy for your boyfriend, you are more than welcome to share it in the comment field. Find more gift ideas for him HERE.