star-wars-t-shirt

MY LATEST EBAY SCOOP

Inden jeg tog til London, ankom T-shirten fra Ebay, som jeg viste jer HER. Selvom jeg aldrig har været fan af Star Wars, måtte jeg bare eje den, haha… Jeg synes, den har en ret cool old school vibe over sig. Jeg kombinerede den forleden med min nye nederdel fra Zara og et par simple ankelstøvler fra Mango. Find link til T-shirten i DETTE indlæg. Har I gjort nogle Ebay kup på det seneste?

linje-prikket@2x
Before I went to London, I received the T-shirt from Ebay, which I showed you HERE. Although I have never been a fan of Star Wars, I just had to own it, haha… I really like its’ cool cool old school vibe. The other day, I combined it with my new skirt from Zara and a some ankle boots from Mango. Find a link to the T-shirt in THIS post. Have you done some Ebay scoops lately?

lædernederdellæder-nederdelzara-nederdel

T-shirt/Ebay HERE, skirt/Zara HERE, boots/Mango HERE, necklace/Nuit et Linette HERE