waves-hair

Flere af jer spørger ofte ind til, hvordan jeg sætter mit hår. Jeg har krøller fra naturens side, men når jeg har en dårlig hårdag, hvor mit hår enten er helt fladt eller stritter i alle retninger, benytter jeg metoden i videoen nedenfor. Det er nemlig yderst simpelt at lave bølger i håret med et glattejern. Man former simpelthen bare totterne som en bølge og holder glatterjernet ovenpå. Jeg håber, det giver mening. ;) Er der andre frisurer, I kunne tænke jer video guides af?

blog, københavn, high-street
Several of you often ask, how I do my hair. I was born with curly hair, but when I have a bad hair day, I use the method in the video below. It is extremely simple to make waves in your hair with a straightening iron. I hope it makes sense. ;) Are there other hairstyles, you would like me to do video guides of?

[youtube width=”625″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=H5eMBMUHTfA[/youtube]