merry-christmas

Jeg vil blot tjekke ind for at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber, I får en helt fantastisk hyggelig aften med dem I holder af. Jeg skal for første gang holde jul herhjemme i lejligheden med min mor, moster, fætre og onkel. Vi mangler dog Christoffer, da han holder det i Rungsted med sin familie. ;) Juletræet er pyntet og vi skal til at lave det sidste julemad klar. Vi ses i morgen, piger. xxx Christina

blog, københavn, high-street
I just wanted to check in to wish you all a merry Christmas. I hope you will all have an amazing evening with the ones you love. I’m celebrating Christmas at home in our apartment for the first time. My mom has been helping me out with the Christmas food and in a minute my aunt, cousins and uncle wills stop by. See you tomorrow, loves. xxx Christina