sengerammepyjamas
Hvis I ikke har planer i weekenden og bor i Københavnsområdet, kan jeg varmt anbefales jer at slå et smut forbi Creative Space. Det er en form for kreativt værksted, hvor man kan komme og male på porcelæn, drikke kaffe og sludre. :) Det ligger både på Østerbro og Frederiksberg. Det er virkelig en hyggelig måde at ses med sine veninder eller familie. Jeg var derhenne forleden med Marie-Louise, Linette og Pernille og malede denne lyserøde kop. Den gør det lidt hyggeligere at stå tidligt op om morgenen. :) Sidst jeg var der, lavede jeg DENNE slikskål. God weekend til jer alle. <3

blog, københavn, high-street

If you live near Copenhagen and don’t have any plans this weekend, I highly recommend you to swing by Creative Space. It is a kind of creative workshop where it’s possible to paint your own porcelain. It is really a nice way to spend time with your friends or family. I went there last week with Marie-LouiseLinette and Pernille and painted this cute little pink tea cup. It makes it a little nicer to get up early in the morning. :) Last time I was there, I made this candy bowl. Have a great weekend, everyone. <3