asos-brudekjoler
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

På min ene skulder sidder en engel og på den anden en djævel. I min søgen efter brudekjoler har de to ofte været oppe og skændes. Englen mener, det er fuldstændig vanvittigt at bruge så mange penge på en kjole, som jeg kun skal have på én dag. Djævelen derimod er stor fortaler for, at jeg går all in, for det er højst sandsynligt den eneste dag i mit liv, hvor jeg kan forsvare at købe så dyr en kjole. De er endnu ikke kommet til enighed og jeg leder stadig videre efter den helt rette. ;)

Hvis I skal giftes og engel har vundet over djævelen, er der gode nyheder! Asos offentliggjorde tilbage i november den nyhed, at de ville lancere en brudekjolekollektion. En kollektion bestående af 18 stykker tøj til en makspris på 300 dollars. De første kjoler har netop ramt webshoppen og vil løbende blive tilføjet her i marts og april. Jeg synes, der er mange fine imellem og selvom jeg ikke umiddelbart har tænkt, at min brudekjole skal være kort, er jeg ret vild med den korte strutkjole. Hvad synes I om udvalget?

blog, københavn, high-street

I have an angel and a devil sitting on each of my shoulders. In the search for the perfect wedding dress, the two of them have often been arguing. The angel believes it is completely crazy to spend so much money on a dress that I only can wear one time. The devil on the other hand thinks I should go all in as it’s probably the only day in my life where I can defend buying such an expensive dress. They have not yet come to an agreement and I am still in search for the right dress. ;)

If you are getting married and the angel has won over the devil, there is good news! Back in November Asos announced the news that they would launch a wedding dress collection. A collection consisting of 18 pieces of clothing of a maximum price of $300. The first dresses has just hit the webshop and more will be added in March and April. I think they have done quite a good job and my favorite dress is the short tutu dress. What do you think about the selection?

asos-bridal-dress