gratis-kalenderblomster-online
Juhu…. Så blev det fredag og weekend! Christoffer og jeg har planlagt at skulle et smut til Sverige på Ystad Saltsjöbad, hvor den står på ren afslapning. Det bliver første weekend i mange måneder, måske endda år, hvor vi trækker stikket ud og lader computeren blive hjemme. Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver så dejligt at komme helt ned i gear, gå tur langs stranden og bare hygge os. Jeg har dog planlagt et par indlæg til jer, så bloggen kommer ikke til at stå helt stille. ;) Hvis I endnu ikke har nogen planer for weekenden, skulle I læse med nedenfor, hvor jeg har fundet på 10 hyggelige ting at lave.

1. Tag på Søllerød Loppemarked på søndag, som åbner for første gang i år. Se billeder derfra HER. Hvis jeg ikke skulle til Sverige, havde jeg klart aflagt det et besøg, da man virkelig kan gøre nogle kup.
2. Kør en tur ud i det blå med varm kakao eller the og gå en tur. Bispebjerg Kirkegård kunne være en mulighed, for at se om de fine lyserøde kirsebærtræer er sprunget ud. Hvis de ikke allerede er, må det næsten ske denne weekend.
3. Invitér spontant veninderne over til filmhygge og bland selv slik eller måske endda sleepover party. ;)
4. Bag en lækker kage. Jeg kan varmt anbefale “Verdens bedste chokoladekage” eller “Min favorit gulerodskage“.
5. Start på projekt avocadotræ. :) Som I måske har set på Snapchat @Cdueholm, så går det fremad med mine avocadosten.
6. Tag i biffen og se den nye film “Huntsman”.
7. Få et par drinks med veninderne på Kitjn eller Lidkoeb.
8. Lidt selvforkælelse er aldrig af vejen. Brug noget af weekenden på at give dig selv en manicure, pedicure eller er dejlig varmt fodbad.
9. Øv dig i at lave fine og nemme hverdagsfrisurer som denne eller denne.
10. Gå rundt i nattøj hele dagen og kom helt ned i gear.

Har I nogle tilføjelser til, hvad man kunne lave i weekenden? :)