veetveet-essential

SPONSORED BY VEET

Jeg har efterhånden testet de nye Veet Essential produkter i et godt stykke tid og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Forleden dag vovede jeg mig sågar ud i at vokse min overlæbe med “Face precision wax strips”. Ikke at jeg havde overskæg, bevares, jeg havde blot nogle små hvide dun, som jeg gerne ville af med. Det var en anelse nervepirrende at placere voksstriben på overlæben, men det var overraskende nemt at bruge og overstået i et snuptag. ;)

I sidste uge afholdte jeg en konkurrence på bloggen, hvor en af jer søde læsere havde mulighed for at vinde de fire nye produkter. Det er nu blevet tid til at udnævne den heldige kartoffel… Stort tillykke til Marie Joost – nu har du ingen undskyldning for ikke at blive sommerklar, haha… Jeg har kontaktet dig på din mail. God weekend til jer alle.

blog, københavn, high-streetI have tested the new Veet Essential products for quite some time now and I must say that I am very pleasantly surprised. The other day I even tried out the “Face precision wax strips” on my upper lip. Not that I had a mustache, I just had some tiny little white hairs that I wanted to remove. It was a little nerve-racking to place the wax strip on the upper lip, but it was surprisingly easy to use and done in a jiffy. ;)

Last week I held a giveaway on the blog, where one of you sweet readers had the opportunity to win the four new products. It is now time to announce the lucky potato… Congratulations to Marie Joost – now you don’t have any excuse for not being ready for Summer, haha… I have contacted you on your mail. Have a great weekend everyone.