photoshoot-stockholmphotoshootfotoskydning-photoshoot copyfilmholdankelstøvler
Jeg fik slet ikke fortalt jer, at jeg i går skulle et smut til Finland – nogle af jer har nok luret det på Instagram @passionsforfashion eller Snapchat @cdueholm. :) Vi nåede nærmest kun lige hjem fra Marrakech, før jeg skulle videre til et shoot med L’oreal Paris. Jeg føler mig virkelig taknemmelig for alle de sjove oplevelser der følger med bloggen. Glæder mig til at vise jer resultatet, men her får I først et par backstage billeder fra shootet. God aften, allesammen.

blog, københavn, high-street
Some of you have probably seen on Instagram @passionsforfashion or Snapchat @cdueholm that I went to Finland yesterday. :) We just came home from Marrakech before I had to leave for a shoot with L’oréal Paris. I’m so grateful for all the fun experiences that come with the blog. I’m looking forward to showing you the result. Have a lovely evening, everybody.