avocadotræavocado-plante

Hvordan står det til med jeres avocadotræer? :) Her går det langsomt fremad. Den ene sten er et skridt foran de andre og jeg har også et par stykker, som slet ikke er revnet endnu. Det er åbenbart lidt forskelligt, hvor hurtigt de udvikles. Der er ihvertfald sket lidt, siden sidst jeg viste jer stenene. Det er også snart en måned siden, så man kan roligt sige, at det er et projekt, der kræver tålmodighed.

Nu venter jeg bare på, at spiren begynder at få blade. Når den er omkring 17-18 cm høj, skal de øverste blade nippes af, så stammen derved bliver tykkere og mere robust. Når den igen får nye blade, skal den plantes i jord. Er jeres små avokadotræer begyndt at få spirer? Det er hyggeligt, når I tagger mig på Instagram, så jeg kan følge lidt med i jeres avocadoprojekter. Bliv endelig ved med det – det kan være jeg laver et indlæg med jeres fine billeder. ;) Hvis I endnu ikke er kommet igang, men synes det lyder spændende, kan I læse om, hvordan man dyrker sit eget avocadotræ HER.

blog, københavn, high-streetHow is it going with your avocado trees? :) One of my avocado pits are a step ahead of the other ones and I also have a few pits which haven’t cracked yet. Obviously, it’s quite different how quickly they develop. But something has certainly happened since the last time I showed you the stones about a month ago.

Now I’m just waiting for stems to get leaves. When the trees are about 7″ high, you should nip off the top leaves, so the tribe will become thicker. When the stem has grown new leaves again, it should be planted in soil. Have your little avocado trees begun to sprout? It’s nice when you tag me on Instagram so I can keep up with your avocado tree projects. Keep up with that – I’ll might make a blot posts with your lovely pictures. ;) If you haven’t got started just yet, but think it sounds interesting, you can read about how to grow your own avocado tree HERE.