Miss_Hippie-7110Miss_Hippie--2Miss_Hippie-6270

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Da jeg var på Roskilde Festival for første gang for 7-8 år siden, havde jeg ladet mit pæne tøj blive hjemme i frygt for, at det skulle gå i stykker eller blive stjålet. Da jeg troppede op på festivalen i mine gamle gummistøvler fra Skoringen, en forvasket grå striktrøje og uden makeup, indså jeg hurtigt, at jeg var temmelig underdressed i forhold til alle andre. :)

Med årene er der gået mere og mere sport i, at have det helt rigtige boho/hippie look og i øjeblikket er det ikke kun på festivaler, at tendensen er at opspore. Det er nemlig en af de hotteste trends denne sommer. Blomsterprint, flagrende kjoler, off-shoulder toppe og frynser er at finde i nærmest alle butikker.

L’Oréal Paris har valgt at omfavne tendensen og her derfor udviklet den nye ”Mega Volume Miss Hippie” mascara, som jeg allerede har fortalt jer lidt om. Den er netop inspireret af sommerlige festivaler og boheme hippie trenden, som vi også har forsøgt at fange på billederne ovenfor, som er en del af kampagnen, jeg medvirkede i. Jeg skal faktisk selv på Roskilde Festival i år og jeg tror, at jeg vil gøre en smule ekstra ud af det denne gang, haha.. Hvad synes I om looket?

blog, københavn, high-streetWhen I attended Roskilde Festival for the first time about 7-8 years ago, I chose not to bring my favorite clothes, as I was a bit afraid that it should get ruined or stolen. When I showed up at the festival in my old rubber boots, a faded grey sweater and no makeup, I quickly realized, that I was pretty underdressed compared to everyone else. :)

It’s become very popular to achieve the perfect boho/hippie look and at the moment it is not only at festivals, you will see the tendency, as it’s one of the hottest trends this Summer. Floral prints, flowing dresses, off-shoulder tops and fringes are to be found in almost all stores these days.

L’Oréal Paris has chosen to embrace the trend and has developed the new “Mega Volume Miss Hippie” mascara, which I have already told you about. It is inspired by Summer festivals and the bohemian hippie trend which we have tried to capture in the photos above, which is part of the campaign, that I participated in. I’m actually going to Roskilde Festival this year and I think, I will make a little extra out of my outfit and makeup this time, haha… What do you think of this look?