nem frisure@2x

– An easy 6-step hairdo – 

Godmorgen, piger! Jeg håber, at I havde en dejlig jul i går! Hvor hyggeligt er det ikke, at vågne op til sne her til morgen? :) Så kom det endelig. I er sikkert mange, der skal til familiekomsammener i løbet af de næste par dage, så her kommer lidt inspiration til, hvordan man nemt kan lave en fin frisure. Det kræver kun et par hårnåle og 5-10 minutter af jeres tid. :) Jeg håber, at I kan fornemme, hvordan den er lavet. Ellers spørger I bare. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning, girls! I hope you had a great evening last night! We woke up to lots of snow in Denmark this morning. SO cosy! :) I guess a lot of you guys are going to some Christmas gatherings these days, so here you have a nice little hairdo for inspiration, that doesn’t take long to make and the only thing you need is a few bobby pins. If there’s something you don’t understand from the guide, just ask. :) 

modeblog