ombak-sunset-bali
Intentionen var god. Det var den altså. ;) Meeeen jeg fik ikke trænet på ferien. Som i SLET ikke. Min træner, Malte fra Strick Performance, havde ellers givet mig et sæt TRX suspensions med, som jeg kunne træne med, når det passede ind i feriekalenderen. Det passede sjovt nok bare virkelig  dårligt ind i min feriekalender, haha… Jeg kunne slet ikke overskue at træne, når det var plus 30 grader døgnet rundt. Jeg har dog spist is i lange baner og det er vel også en form for sport. ;) Nå, undskyldninger er der nok af.

Jeg er nu kommet igang igen efter Bali og har trænet med Malte to gange denne uge. Han er virkelig god til at presse mig til det yderste og timerne med ham er altid super effektive. Jeg begynder så småt at kunne mærke, at jeg bliver stærkere og mere udholdende efter et par måneder med træning. Jeg ved ikke, om det er noget jeg bilder mig ind, men jeg føler også, at jeg har fået mere energi og ikke længere er så træt om morgenen. Det er virkelig rart. Om det så er fysisk eller psykisk, så er der sket en forskel.

Malte har indvilliget i at svare på alle spørgsmål, I skulle have angående træning og hverdagskost. Så hvis I f.eks. vil vide, hvad man skal gøre for at komme i form, hvordan man træner en bestemt kropsdel, hvor mange gange om ugen man skal træne, for at kunne se en forandring, hvordan man lærer, at synes om at træne, osv., så spørger I endelig bare løs. Jeg vil følge op på det i et andet indlæg, hvis der ellers kommer nogle spørgsmål. :)