rismarkerrismark

^^ Fjollehoveder ;) ^^

rice-terrace-budrismarker-i-ubud-bali

Min søde og smukke Mutti

risbondebud-rice-fields

Rismarkerne på Bali er absolut et must at besøge, hvis man befinder sig i Ubud eller omegn. Nøj, hvor er det bare et smukt syn. Billederne taler næsten for sig selv. Det var super fedt at gå på opdagelse i dem, se bønderne høste ris og lokale børn lege i små vandløb. Det eneste minus var, at jeg ved en fejl var kommet til at tage Christoffers 7 numre for store klip klappere på… Jeg ved virkelig ikke, hvordan det kunne ske! Det må have været varmen. ;) Det gjorde det en anelse besværligt at vandre rundt i terrænet – specielt fordi det lige havde regnet. ;) Haha… God aften til jer alle. Vi vil smutte ud og spise tapas med et vennepar.

blog, københavn, high-streetThe rice fields of Bali are definitely a must-see, if you are going to Ubud. It is such a beautiful sight. I guess the pictures speak for themselves. It was a cool experience to explore the rice fields on foot, see farmers harvesting rice and local children play in small streams. The only minus was that I accidentally had put on Christoffer flip flops which are 7 sizes too big… I really do not know how it could happen! It must have been the heat. ;) It made it slightly awkward to wander around in the terrain – especially because it had just rained. ;) Haha… Have a great evening, everyone. We are going out for dinner with some friends.

rismarker-bali-ubud

Miss Big Foot ;)