cheasyis-cheasyfestfattig-is

SPONSORERET AF CHEASY

Hvis der er to ting, jeg ikke kan få nok af om sommeren, er det koldskål og is! Jeg spiser det faktisk gerne flere gange ugentligt, ja, nogen gange dagligt, hvis jeg kan komme til det. ;) Nu kan man tillade sig at gå amok i sidstnævnte med god samvittighed, for Cheasy har netop lanceret en ny is, der indeholder 3,3% fedt og er uden tilsat sukker. Den kommer i to varianter – en med cappuccino og vanilje og en med lakrids og vanilje. Sidstnævnte er min favorit, men jeg er også en sucker for lakrids. Jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe, men den skulle efter Christoffers udsagn også smage ganske forrygende. ;) Generelt vil jeg foretrække “the real deal”, når jeg køber is, men denne nye variant er virkelig lækker og cremet og man fornemmer ikke, at den er lavet på mælk i stedet for fløde. Vi har spist den med friske hindbær og jordbær og det kan varmt anbefales! ;) God dag til jer alle. Jeg håber, den bliver helt fantastisk.

blog, københavn, high-streetIf there is one thing that I can’t get enough of during Summer it’s ice cream! I eat actually it several times a week, sometimes even daily. ;) Now I have got a good excuse to eat even more of it since Cheasy has just launched a new ice cream containing 3.3% fat and no added sugar. It comes in two versions – one with cappuccino and vanilla and one with liquorice and vanilla. The last one is my favorite, but I’m also a sucker for licorice. I still haven’t learned to drink coffee, but Christoffer has been my test person and he says that the other version with cappucciono tastes great as well. In general I would prefer “the real deal” when I buy ice cream, but this new variant is really delicious and creamy and you do not realize that it is made from milk instead of cream. We have eaten it with fresh raspberries and strawberries and it is highly recommended! ;) Have a lovely day, everyone.