snueknusersnue-knuser

Vinterkulden har meldt sin ankomst og som en tro følgesvend er forkølelserne fulgt med. Heldigvis er jeg ikke selv blevet ramt endnu, men jeg har rigtig mange veninder, der går og småskranter lidt i øjeblikket. Hvis I også er blevet ramt, eller blot har brug for lidt ekstra varme og hygge, kan jeg anbefale denne lune vinterdrik, som jeg også lagde på bloggen sidste år. Min såkaldte snueknuser. Det er et miks af frisk ingefær, citron, en teskefuld honning og et par stjerneanis som blandes i kogt vand. Den kan ikke ligefrem kurere forkølelse, men ingefær siges jo at booste immunforsvaret, da det er en plante, der er rig på zink, krom og magnesium, som stimulerer blodcirkulationen og reducerer risikoen for feber. Citron er fyldt med antioxidanter og vitaminer og hjælper også mod forkølelse. Det smager virkelig skønt – vintersnue eller ej. ; )

linje-prikket@2x.jpg

If you are having a cold, you should try this warm winter drink. It’s a mix of fresh ginger, lemon, a teaspoon of honey and a few star anise which are being mixed together in boiled water. It tastes really great and it also boosts your immune system due to ginger which is rich in zinc, chromium and megnesium which stimulates the blood circulation and reduces the risk of fever. Lemon is packed with antioxidants and vitamins and also protects you against getting a cold. ;) It tastes heavenly and I can’t get enough of it these cold winter days.