asos

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE & HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg er virkelig i shoppehumør for tiden og jeg skal holde mig selv i kort snor for ikke at gå amok i lækkert sommertøj. Asos har blandt andet rigtig mange fine sager i øjeblikket og jeg har netop selv købt denne kjole, denne nederdel og disse sko. Det er farligt, at de er begyndt at tilbyde gratis forsendelse og retur, for nu er der ikke så meget forgjort i at klikke et par ekstra items hjem, som man ellers var lidt i tvivl om at købe, haha… Ofte ender det med, at jeg beholder lidt mere, end jeg burde. ;)

blog, københavn, high-streetI’m really in the mood for shopping these days as the shops are filled with nice Summer clothes. Especially Asos has many temptations at the moment. E.g. I just bought this dress, this skirt and these shoes. It is dangerous affair for my wallet, that Asos now offers free shipping and return since I happen to buy much more than I used to, haha… Now I’m just looking forward to receive the package. ;)