Indlægget indeholde reklame links

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. H&M/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER, 5. Monki/HER, 6. Monki/HER, 7. H&M/HER, 8. Teva/HER, 9. H&M/HER, 10. H&M/HER, 11. H&M/HER, 12. Other Stories/HER, 13. Other Stories/HER, 14. Other Stories/HER, 15. Other Stories/HER, 16. H&M/HER, 17. H&M/HER, 18. Cinco/HER

Noget jeg virkelig savner denne sommer, er alle de hyggelige loppemarkeder. Min mor og jeg er taget afsted søndag efter søndag, lige siden jeg var 8-10 år gammel, så det er lidt trist, at det må vente helt til næste år med de større udendørs begivenheder. Ikke desto mindre kommer sikkerheden selvfølgelig før alt andet. Men så er det godt, at man kan kigge lidt ekstra online. Her er nogle fine sommerfavoritter, som jeg er faldet over på det seneste. Det er svært at forstå, at vi snart er halvvejs gennem de lune måneder. Jeg håber, at det fortsætter langt ind i september. :)