sortkjole

georg jensen ringlittle black dressAdlinks: lace dress/Asos HERE, sweater/Dansk (old, similar HERE), sandals/Asos (old, similar HERE)

Jeg er lige kommet hjem fra en ansigtsbehandling og ligner jeg ved ikke hvad i hovedet, så I får lige et par billeder uden ansigt, haha ;) Jeg har her til eftermiddag kigget min garderobe igennem og prøvet at finde ud af, hvad jeg skal have med til Filippinerne om lidt over en uge. Det er svært at forestille sig, at kunne iføre sig bikini og bare ben inden længe, når det er så koldt herhjemme :) Jeg prøvede også lige min fine blondekjole fra Asos. Har faktisk både denne og denne version og er super glad for begge :) De kan varmt anbefales, hvis I går og overvejer at tilføje lidt blonde til garderoben :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This afternoon I’ve been trying to figure out what to bring to The Philippines. It’s difficult to imagine to wear a bikini and shorts when it’s so cold in Denmark at the moment, haha :) I also tried on this gorgeous lace dress from Asos – one of my favorite dresses at the moment! Perfect for everyday use with a chunky sweater or for going out teamed up with a blazer and heels.

 

modeblogprisen