asos
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3.HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg har på det sidste gemt mange lækre sager under mine “saved items” hos Asos. Jeg har faktisk allerede klikket denne kjole hjem, som jeg skal hente på posthuset i dag. Spændende. :) Den mintfarvede kjole er også virkelig fin, synes jeg. Den ville være perfekt som bryllupsgæst med høje hæle og en lille taske eller med flade sandaler en lun sommerdag. Den er dog lidt i den kostbare ende, men fin er den.

blog, københavn, high-streetI have added a lot of lovely items to my “saved list” on Asos lately. In fact, I have actually bought this dress which are waiting for me at the post office right now. Exciting. :) The mint colored dress is to die for! It would be the perfect choice for a Summer wedding with heels and a small bag or just for everyday use with flat sandals. It’s a bit pricey though, but it’s so pretty!