lyserøde-sneakers-pumaroserpuma-sneakers-pinkruffle-skirtlyserød-sweater-malene-birgerchanel-biy-bag

Reklame links: sweater/By Malene Birger HERE, skirt/Âme Copenhagen HERE, sneakers/Puma HERE, sunglasses/Asos (similar HERE), bag/Chanel HERE, necklace/Nuit et Linette HERE

Det eneste jeg kan tænke på i disse dage er bryllup! Nu er der kun 3 dage til! Det er slet ikke til at forstå og jeg begynder at kunne mærke spændingen. :) Jeg brugte dagen i går sammen med min søde mor, hvor vi fik en masse detaljer på plads. Jeg lokkede hende også til at skyde et par billeder af gårsdagens outfit, hvor jeg var iført et par fine lyserøde sneakers og en dejlig vamset strik, som jeg købte på udsalg i starten af sommeren. God eftermiddag til jer alle <3

blog, københavn, high-streetThe only thing I can think of these days is the wedding! It’s in three days now! I can’t believe it… yesterday I spent with my dear mom who helped us out with a lot of practical tasks for the wedding. I also asked her to shoot a few pics of my outfit.  :) I was wearing some cute pink sneakers and a chunky sweater which I bought on sale in the beginning of Summer. Have a lovely afternoon. <3