new-year-dress

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Christoffer og jeg skal fejre nytår med nogle af vores gymnasie venner og veninder. Vi bliver 13 mennesker og planen er, at vi hver især tager en ret, drikkevarer eller snacks med. Det er efterhånden blevet lidt en tradition og jeg selvom mine forventninger aldrig er tårnhøje lige netop nytårsaften, så glæder jeg mig faktisk virkelig meget. Ikke fordi det er nytår, men fordi aftenen skal fejres med nogle af mine yndlings. Det kan kun blive hyggeligt. :) Hvad har I af planer? …Og har I fundet ud af, hvad I skal have på? Jeg har klikket denne fine pailletkjole hjem, og den er noget så pæn i virkeligheden, men denne sorte blondesag frister mig også gevaldigt. :) To kjoler på én aften er dog nok lige i overkanten, haha.. Jeg håber, I kan lade jer inspirere af udvalget ovenfor. Glædelig mandag. <3 Husk forresten at smutte forbi Mette Marie som i dag udlodder den populære Epson printer!

linje-prikket@2x.jpg

Christoffer and I are going to celebrate New Year’s Eve with some of our high-school friends. We are going to be 13 people and the plan is that everyone bring a dish, drinks or snacks. It has become a tradition and even though I’m not a big fan of New Year’s Eve, I’m really looking forward to spend the evening with some of my favorites. I’m sure it’s going to be a fun and cozy night. What kind of plans do you have for New Year’s Eve? …And have you decided what to wear yet? I have bought this cool sequin dress and it’s so pretty in real life, but I’m also crazy about this black lace dress. I guess two dresses for one night is a bit overkill though, haha… I hope you like my selections above. Happy Monday. <3