going out modeblog kjole iro draperet jerseykjolechanelboy boybag chanelbag janekønig ring pearl outfit iro blazerirodress iro kjole jersey modeAdlinks: dress/IRO (similar HERE), blazer/Rützou (similar HERE), shoes/Zara (similar HERE), rings/Jane Kønig HERE, bag/Chanel, lipstick YSL HERE

Outfittet her er fra i lørdags, hvor jeg var til “Rockerens” fødselsdagsfest. Jeg havde næsten helt dårlig samvittighed over at komme i sort og grå, når hun selv er sådan en farvebombe. :) Kjolen har I set før både HER og HER, men det er en af de kjoler, der bare virker hver gang, når man ikke ved hvad man skal tage på. Lidt som “den lille sorte” i en draperet udgave. Har I også den slags kjoler i skabet? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This outfit is from last Saturday when I went to my good friend Cathrine’s birthday bash. I almost felt guilty wearing black and grey when she is so colorful herself. :) I’ve been wearing the dress before HERE and HERE, but it’s one of those dresses that always works when you don’t know what to put on. Do you know that feeling? :)