[youtube width=”750″ height=”450″]https://youtu.be/MdypL1Ym0Nk[/youtube]

SPONSORERET AF L’ORÈAL PARIS

En af de helt store trends i øjeblikket, når det kommer til makeup, er contouring. En teknik hvor man lægger skygger og highlights i de helt rigtige områder i ansigtet for at fremhæve sine bedste træk. Det minder mig om, da jeg gik gymnasiet og tegnede enormt meget – specielt i timerne. Jeg gjorde en dyd ud af at lægge skygger på alle skitser og det var en forvandling uden lige, når flade og matte tegninger pludselig fik 3d dimensioner i form af skygger og highlights. Det er lidt det samme der sker, når man lægger contouring makeup – ansigtet får mere liv og glød. ;)

Jeg er personligt vild med teknikken, da det rammer ansigtet ind og giver det karakter. Der er dog meget stor forskel på de forskellige produkter på markedet. L’Oréal Paris har netop lanceret “Infallible Sculpt Contouring Palette”, som består af en mørk og en lys farve. Jeg har nu testet det i en måneds tid og er faktisk endt med stort set at bruge det dagligt i mere eller mindre grad. Det er nemlig virkelig lækkert i konsistensen, nemt at blende ud og så giver det et naturligt resultatet – hvis ellers man vælger den rette farve og ikke går amok med skyggerne. Det findes i flere farver, så man kan vælge netop den farve, der matcher ens hudtone.

Det kan være svært at forklare med ord, hvordan contouring paletten bruges, så jeg har valgt at lave en video, hvor I kan følge med step-by-step. :) Det er ganske simpelt og lige til. Jeg skal ikke gøre mig til ekspert, men jeg har med tiden fundet ud af, hvad der fungerer godt for mig. I kan finde contouring paletten HER. Jeg håber, I kan lide videoen. Hav en skøn dag, allesammen.

after