morgenmad-new-yorksky-lampenew-yore-breakfastsmoothietwo-hands-caféhyggelig-cafe-new-yorkmorgenmad-i-new-yorkrwo-hands-mott-streettwo-hands-new-yore
Hola girls! Så er vi hjemme i Danmark igen. Jeg ankom i lufthavnen et stykke tid efter Christoffer her til eftermiddag, men han overraskede mig i ankomsthallen, hvor han havde ventet på mig i to timer. Simpelthen så sødt – det må være det der kaldes kærlighed. <3 Selvom New York var helt fantastisk, er det også rart at være hjemme i København igen. Ude godt, men hjemme bedst. :)

De ganske få timer, vi havde sammen i New York, brugte vi i Soho, hvor vi tog på caféen Two Hands, som flere af jer havde anbefalet! Tusind tak for det – det var simpelthen den fineste lille café med skyer, lyskæder og hængende planter i loftet og maden var sindssyg lækker! Det kan helt klart anbefales, hvis I skal til New York. Den ligger to steder i byen og vi var på caféen på Mott Street. Der ligger i øvrigt også mange lækre butikker i det område. ;) Blot et lille tip.

blog, københavn, high-streetHola girls! Now we are back in Denmark. I arrived at the airport a some time after Christoffer this afternoon, but he surprised me in the arrivals hall where he had been waiting for me for two hours. So sweet – that is what I call love! <3 Although New York was absolutely fantastic, it’s also nice to be back home in Copenhagen. East, west, home is best. :)

The few hours we had together in New York, we spent in Soho where we went into Two Hands café on Mott Street which several of you had recommended. It was simply the cutest little café with clouds, fairy lights and hanging plants in the ceiling and the food was so delicious! It can definitely recommended if you are going to New York. There are also many lovely shops in that area. ;) Just a little tip.