sohobutikker-i-new-yorkshop-sohotøjbutik-sohole-marais-sandalsbutik

Jeg gik meget rundt i Soho området, da jeg var i New York. Det er virkelig en fed del af byen fyldt med de hyggeligste små caféer og ikke mindst fantastiske butikker. Jeg er specielt nødt til at anbefale jer én af dem, som jeg havde fået et tip om af en bekendt, som bor i The Big Apple. Reformation hedder butikken. En tøjbutik fyldt med de fineste blomstrede kjoler, vintage denimshorts og lækre accessories. Hvis det ikke var fordi, at de fleste kjoler som jeg faldt for, var udsolgt i min størrelse, havde jeg klart købt en med hjem. Butikken ligger på 23 Howard Street. Blot et lille tip hvis I skal til New York. ;)

blog, københavn, high-streetWhen I visited New York I spent a lot of time in Soho. It is such a lovely part of the city filled with cozy cafes and amazing shops. I especially have to recommend you one shop that I had got recommended from an acquaintance who lives in The Big Apple. Reformation it’s called. A clothing shop filled with the finest floral dresses, vintage denim shorts and delicious accessories. Unfortunately, most of the pretty dresses were sold out in my size. The store is located at 23 Howard Street. Just a little tip if you are going to New York. ;)