efterårsfrakke

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE

Netop nu sidder jeg ude i vores lille hyggelige baggård og skriver dette indlæg med sol i ansigtet, en kop the og et vattæppe. Selvom solen skinner, er luften kølig og man kan godt fornemme, at efteråret er ved at melde sin ankomst. Derfor har jeg surfet rundt på nettet og fundet 19 lækre basisfavoritter til den kølige årstid. Som jeg altid har sagt og stadig holder fast i, er det meget nemmere at klæde sig på om morgenen og undgå tøjkriser, hvis basisgarderoben er i orden. Det er nemlig super nemt at peppe et simpelt outfit op med noget så enkelt som et farvet tørklæde, en pæn taske eller et par lækre sko. Jeg selv er på udkig efter en ulden frakke, nogle lækre striktrøjer og et par fede ankelstøvler denne sæson. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af udvalget ovenfor. ;)

blog, københavn, high-streetI’m sitting and working in our little cosy backyard as we speak with sun in my face, a cup of tea and a warm blanket. Even though the sun is shining, the air feels a bit cool and fresh and you can sense that Fall is coming soon. Therefore, I have sured around the various webshop and found 19 basic Autumn favorites. As I have always said, it’s important to have great basic wardrobe as it makes it so much easier to get dressed in the morning.  If you don’t know what to wear, you can just add a colorful scarf, a pretty bag or some nice shoes and you’re good to go. I’m looking for a warm coat, some cosy sweaters and a pair of cool ankle boots this season. I hope you like my picks in the collage. ;)