skovforresthavgadekrydsskov-i-danmarkdenmarkhavtornskov-danmarknatur-i-danmark

Christoffer og jeg ankom som sagt til Møn i går aftes. Vi bor i en gammel landsby lidt uden for byen Stege. Kun 1,5 time fra København og alligevel så anderledes. På vejen herhen passerede vi utallige huse, som stod tomme – som om familierne bare havde pakket en kuffert og forladt dem. Reklameskilte med overskrifter som ”Banko hver tirsdag”, ”Garagesalg” og ”Stegt flæsk” er heller ikke noget, man støder på så ofte i København. Det føles lidt som en tidslomme, men på den gode måde. En sød læser, som kommer her fra øen, tippede mig tidligere i dag om gode spisesteder – i øvrigt, tak for det! ; ) Hun afsluttede kommentaren med ”Jeg bliver simpelthen så glad, når “københavnere” kommer ned og opdager vores lille perle”. Jeg kan kun give hende ret – det er virkelig en lille perle og det perfekte sted at komme ned i gear og lade op. Vi besøgte i dag Møns Klint, som I kan se på billederne ovenfor – et af de smukkeste steder i hele Danmark. Generelt er naturen her på Møn bare fuldstændig fantastisk. ; )

linje-prikket@2x.jpg

As I told you yesterday Christoffer and I arrived at the small island Moen last night. We live in an old village – just 1.5 hours from Copenhagen and yet so different. On the way here we passed countless houses that were empty – as if families just had packed a suitcase and left them. Moreover, billboards with headlines like “Bingo every Tuesday”, “Garage sale” and “Roasted pork” are not something you encounter so often in Copenhagen. It feels a bit like a time warp, but in a good way. A sweet reader who was born on this island wrote to me earlier today with some tips – btw, thank you! ; ) She completed the comment with “I am just so happy when people who live in Copenhagen visit our little gem”. I can only agree with her – it really is a little gem and the perfect place to get relax and recharge. Moreover, the nature is just breathtakingly beautiful.