Langt om længe fik jeg redigeret vores bryllupsvideo færdig. Åh, hvor var det dog bare en helt igennem fantastisk dag. Alle minderne væltede straks op, da jeg sad og klippede det hele sammen i går aftes… Alle de meget fine og personlige taler, følelserne, spændingen, dansen og ikke mindst de glade ansigter. Vi kunne virkelig ikke have ønsket os en bedre dag – på trods af regnvejr og tordenbyger, haha… Tænk, vi har allerede været gift i snart tre måneder. Det er vildt, som tiden flyver! Jeg håber, at I kan lide videoen. ; ) Jeg vil blive glad, hvis I vil abonnere på min Youtube kanal, hvis I vil se flere videoer i fremtiden. <3 I kan i øvrigt læse mere om vores bryllup HER, min brudekjole HER og vores bryllups location HER.

linje-prikket@2x.jpg

I have finally finished editing our wedding video. It was such an amazing day. All the memories tumbled up immediately when I finished the video last night… All the personal speeches, the emotions, the excitement, the dancing and especially the happy faces. We really could not have asked for a better day – in spite of rain and thunderstorms, haha … It’s unbelievable that we’ve already been married for nearly three months. It’s crazy how time flies! I hope you like the video. ; ) I would be happy if I want to subscribe to my Youtube channel, if you want to see more videos in the future. <3 You can read more about our wedding HERE, my wedding dress HERE and our wedding location HERE.