yves-rocheryvesrocher-productsyvesrocher

Både hud og hår har brug for ekstra pleje om vinteren, når frostgraderne melder sin ankomst og vinden er tør og kold. Yves Rocher har lanceret en serie af produkter netop til at give håret ekstra fugt. De har faktisk samlet fem af slagsen i en pakke til en yderst fordelagtig pris med både shampoo, balsam, hårkur, hårserum og hårolie. Jeg har selv brugt olien on/off i flere år og er virkelig begejstret for den. Den giver fugt til spidserne og får dem til at se nyklippede ud. På det seneste har jeg også testet de fire andre produkter i “repair” serien og jeg må sige, at jeg er yderst positivt overrasket. Shampoo, balsam og hårkuren giver masser af fugt, men uden at tynge håret. Serumet kan bruges i hele håret og giver glans og pleje til tørt hår. Jeg påfører det, inden jeg bruger varmeredskaber som føntørrer og glattejern for at beskytte håret mod varmen. Lige i øjeblikket kører Yves Rocher en kampagne, hvor man kan købe alle fem produkter til bare 189 kr HER. Normalprisen er 525 kr og kampagnen kører indtil d. 31. oktober. Blot et lille tip hvis I trænger til at forkæle jer selv lidt eller købe en tidlig julegave. <3

linje-prikket@2x.jpg

Both the skin and hair needs extra moisture during Winter when the wind is dry and cold. Yves Rocher has launched a series of products to give your hair extra care. Actually, they have assembled five of its kind in a package you can buy at an extremely favorable price with both shampoo, conditioner, hair mask, hair serum and hair oil. I’ve used the oil on/off for several years and am really excited about it. It provides lots of moisture to the hair tips. Lately, I also tested the four other products in the “repair” series and I must say that I am extremely positively surprised. The shampoo, conditioner and hair mask provides plenty of moisture, but without weighing the hair. The serum adds shine and care for dry hair. I apply it before I use heat tools like blow dryer and straightener to protect the hair from the heat. Right now Yves Rocher runs a campaign where you can buy all five products for just 189 dkk HERE. The regular price is 525 dkk and the campaign runs until d. 31st of October. Just a little tip if you want to pamper yourself a little or buy an early Christmas present. <3

I samarbejde med Yves Rocher